Airfryer ile bögürtlenli kek yapmanın ne kadar eğlenceli olduğunu düşünüyorum. Özellikle malzemelerin sağlıklı olması ve bu kadar az yağ kullanarak lezzetli bir tatlı elde edebilmek harika değil mi? Ayrıca, kekin pişirme sürecinde kütür kütür bir doku elde etmek için dikkat edilmesi gereken noktalar var gibi görünüyor. Sizce, airfryer'da pişirirken kekin kabarmasını sağlamak için başka hangi ipuçları uygulanabilir? Özellikle kek kalıbını yağlamak veya yağlı kağıt kullanmak gibi detaylar önemli mi? Deneyimlerinizi paylaşsanız çok sevinirim!
Airfryer ile bögürtlenli kek yapmanın ne kadar eğlenceli olduğunu düşünüyorum. Özellikle malzemelerin sağlıklı olması ve bu kadar az yağ kullanarak lezzetli bir tatlı elde edebilmek harika değil mi? Ayrıca, kekin pişirme sürecinde kütür kütür bir doku elde etmek için dikkat edilmesi gereken noktalar var gibi görünüyor. Sizce, airfryer'da pişirirken kekin kabarmasını sağlamak için başka hangi ipuçları uygulanabilir? Özellikle kek kalıbını yağlamak veya yağlı kağıt kullanmak gibi detaylar önemli mi? Deneyimlerinizi paylaşsanız çok sevinirim!
Cevap yaz