Böğürtlen sosu yapımı gerçekten çok keyifli bir süreç gibi görünüyor. Taze böğürtlen kullanmanın sosun lezzetini artıracağına dair verdiğiniz bilgi de oldukça önemli. Dondurulmuş böğürtlen kullanmanın sosun kıvamını etkileyebileceğini bilmek, tarifin başarılı olması adına çok faydalı. Limon suyu eklemenin asidik dengeyi sağladığını söylemeniz de iyi bir ipucu. Peki, bu sosu yaparken hangi baharatların eklenmesi gerektiğine dair bir öneriniz var mı? Veya başka meyvelerle kombinlemeyi denediniz mi?
Böğürtlen sosu yapımı gerçekten çok keyifli bir süreç gibi görünüyor. Taze böğürtlen kullanmanın sosun lezzetini artıracağına dair verdiğiniz bilgi de oldukça önemli. Dondurulmuş böğürtlen kullanmanın sosun kıvamını etkileyebileceğini bilmek, tarifin başarılı olması adına çok faydalı. Limon suyu eklemenin asidik dengeyi sağladığını söylemeniz de iyi bir ipucu. Peki, bu sosu yaparken hangi baharatların eklenmesi gerektiğine dair bir öneriniz var mı? Veya başka meyvelerle kombinlemeyi denediniz mi?
Cevap yaz