Böğürtlenli çayın kalori miktarının değişkenlik göstermesi gerçekten ilginç. Özellikle içerisine eklenen tatlandırıcıların kalori miktarını nasıl etkilediği konusunda bir deneyimim var. Ben de şeker eklemeden tükettiğimde çok daha hafif hissediyorum. Peki, sizce şeker veya bal eklenmeden içilen böğürtlenli çayın besin değerleri açısından daha mı faydalı? Ayrıca, böğürtlenin antioksidan özelliği ile bağışıklık sistemini güçlendirdiği söyleniyor. Bu konuda bir deneyiminiz var mı?
Böğürtlenli çayın kalori miktarının değişkenlik göstermesi gerçekten ilginç. Özellikle içerisine eklenen tatlandırıcıların kalori miktarını nasıl etkilediği konusunda bir deneyimim var. Ben de şeker eklemeden tükettiğimde çok daha hafif hissediyorum. Peki, sizce şeker veya bal eklenmeden içilen böğürtlenli çayın besin değerleri açısından daha mı faydalı? Ayrıca, böğürtlenin antioksidan özelliği ile bağışıklık sistemini güçlendirdiği söyleniyor. Bu konuda bir deneyiminiz var mı?
Cevap yaz