Böğürtlenle dondurma yapma süreci oldukça keyifli görünüyor! Özellikle taze böğürtlenlerin kullanılması, dondurmanın hem lezzetini hem de sağlığını artıracak gibi. Püre haline getirme aşaması, dondurmanın pürüzsüz olmasını sağlamak açısından önemli değil mi? Ayrıca, dondurma makinesinin kullanımıyla ilgili adımlar oldukça net. Dondurmayı servis ederken taze böğürtlenler ve nane yaprakları ile süslemek harika bir fikir. Bu tarifi denemek için sabırsızlanıyorum! Sizce böğürtlen dondurması, yaz aylarının vazgeçilmezi olabilir mi?
Böğürtlenle dondurma yapma süreci oldukça keyifli görünüyor! Özellikle taze böğürtlenlerin kullanılması, dondurmanın hem lezzetini hem de sağlığını artıracak gibi. Püre haline getirme aşaması, dondurmanın pürüzsüz olmasını sağlamak açısından önemli değil mi? Ayrıca, dondurma makinesinin kullanımıyla ilgili adımlar oldukça net. Dondurmayı servis ederken taze böğürtlenler ve nane yaprakları ile süslemek harika bir fikir. Bu tarifi denemek için sabırsızlanıyorum! Sizce böğürtlen dondurması, yaz aylarının vazgeçilmezi olabilir mi?
Cevap yaz