Böğürtlen mevsiminin Haziran ayının başlarıyla Ağustos ayının sonları arasında gerçekleştiğini öğrenince, yaz aylarının tadını çıkarmak için bu meyveleri nasıl değerlendirebileceğimi düşündüm. Sizce bu dönemde taze böğürtlenleri en iyi hangi tariflerde kullanmak uygun olur? Ayrıca, organik olarak yetiştirilen böğürtlenlerin sağlığa olan faydaları hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak mümkün mü?
Böğürtlen mevsiminin Haziran ayının başlarıyla Ağustos ayının sonları arasında gerçekleştiğini öğrenince, yaz aylarının tadını çıkarmak için bu meyveleri nasıl değerlendirebileceğimi düşündüm. Sizce bu dönemde taze böğürtlenleri en iyi hangi tariflerde kullanmak uygun olur? Ayrıca, organik olarak yetiştirilen böğürtlenlerin sağlığa olan faydaları hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak mümkün mü?
Cevap yaz